سه شنبه، 11 ارديبهشت، 1403

ما را در فضای مجازی دنبال کنید

previous arrow
next arrow
Slider

سخنرانی کیادهی در مجمع خواهران عاشقان ولایت

همزمان با شهادت بانوی سه ساله ی کربلا، محمدی کیادهی در مجمع خواهران عاشقان ولایت استان به سخنرانی پرداخت که بخشی از سخنان ایشان به شرح زیر می باشد: با عرض تسلیت به مناسبت ایام سوگواری سالار شهیدان و شهادت بانوی سه ساله واقع کربلا و در وصف ایشان میتوان گفت : خیلی ها در دنیا یتیم شدند اما داستان یتیمی حضرت رقیه (س) داستانی دیگر است. ماجرای اسارت ایشان و سختی های طول مسیر از یک سو و داستان کتک خوردن ایشان از سوی دیگر و در نهایت شهادتشان.

همزمان با شهادت بانوی سه ساله ی کربلا، محمدی کیادهی در مجمع خواهران عاشقان ولایت استان به سخنرانی پرداخت که بخشی از سخنان ایشان به شرح زیر می باشد:

با عرض تسلیت به مناسبت ایام سوگواری سالار شهیدان و شهادت بانوی سه ساله واقع کربلا و در وصف ایشان میتوان گفت : خیلی ها در دنیا یتیم شدند اما داستان یتیمی حضرت رقیه (س) داستانی دیگر است. ماجرای اسارت ایشان و سختی های طول مسیر از یک سو و داستان کتک خوردن ایشان از سوی دیگر و در نهایت شهادتشان.

با تمام این مشقت ها خوش به حال ما که در عصری زندگی می کنیم که انقلابی کردیم به نام انقلاب اسلامی و در این عرصه کتاب های زیادی برای شناخت انقلاب و یا قیام عاشورا نوشته و چاپ شده است ولی تحقیقات نشان داده در بیان این وقایع به صورت سینما و فیلم مانند امام علی یا مختارنامه ومحمد رسول ا.. و... بیشترین اثر را در جامعه داشتند و مردم خیلی راحت تر با ان ارتباط برقرار میکنند.
جبهه های جنگ تحمیلی همه نوعی اشارت بود و حوادثی که یادآور قیام عاشورا، صحرای کربلا و امام حسین بودند.
از ویژگی های مشترک این دو بحث می توان به این نکات اشاره کرد:
رضایت خداوند: که زرمنده های ما همانند یاران امام حسین، برای رضای خدا جنگیدند.
ولایتمداری: عهد و پیمان سربازان اسلام در دفاع مقدس با امام خمینی که مانند عهد و پیمان یاران امام حسین بود.
ایثارگری حضرت ابوالفضل و یاران با وفای امام حسین (ع) در صحرای کربلاو نیز به شهادت رسیدن انها و سپس قوم بنی هاشم و در آخر امام حسین ، تعمیم پیدا می کند به جنگ تحمیلی. ایثارگری به هم¬نوع و پیش قدم بودن در شهادت که همه شان قدم در راه جنگ بردند.
حال درس واقعه ی کربلا ، پیام حضرت رقیه (س) این دختر سه ساله چه می تواند باشد؟ اگر ما در صحرای کربلا بودیم و این اوصاف را دارا بودیم، می توانستیم یاران امام حسین باشیم وگر نه ما در صف مقابل امام قرار داشتیم به طوری که انان که رو در روی امام بودند نیز انسانهای بدی نبودند ، برخی از انان حافظ قران بودند و برخی هم از یاران با وفا امام ، اما بخاطر نداشتن این اوصاف در مقابل حق ایستادند
حال حضرت رقیه (س) نیز که خود نمونه¬ی کامل یک زن است و بانوان ما نیز الحمدلله پیشرفت¬های زیادی داشتند و هم در جامعه¬ای زندگی می¬کنیم که بهای زیادی به انها داده¬اند.
با بصیرت امام خمینی و رهبر گرانقدر انقلاب، زنان ما امروزه بسیار پیشرفت کرده اند. چه فردی چه اجتماعی و چه دینی. علی¬رغم تمام تهدید های جهانی زنان ما بسیار متدین هستند.
اکنون جایگاه بانوان در ایران را با کشورهای دیگر مانند عربستان مقایسه کنید که سختگیری هایی عجیب و غریب دارند و حتی اجازه ی رانندگی هم ندارند. اما چون سرسپرده ی آمریکا هستند، هیچ وقت آمریکا در موردشان صحبت نمی کند. اما ایران همیشه مورد انتقاد آمریکاست.
آمریکا در تمام جنگ و جدل های جهان دخیل است. در ایران، در عراق و خیلی از کشورهای دیگر رد پای آمریکاست. اگر آمریکا این کارها را انجام می دهد برای تضعیف کشورهای دیگر است و نوعی پشتیبانی از منافع خودشان. حال ایران هم با این استراتژی های خودش مثل مدافعان حرم و جبهه های جنگ دفاع مقدس، در مقابل استکبار جهانی ایستاده است. تمام کارهای آمریکا برای از بین بردن نهضت امام حسین است و ما باید هوشیار باشیم.
من از تمام بانوان سپاسگزارم به خاطر حضورتان در قالب هیات های مذهبی، در قالب صندوق های قرض الحسنه و درود بر مربیان شما به خاطر برپایی چنین تجمعاتی.
و در پایان به نکته ای اشاره ای کنم: از اسلحه ای قوی که در دستتان هست، استفاده کنید و آن دعاست.
خداوند به چند دلیل نمی¬گذارد که بلا بر مسلمین نازل شود:
یکی از آنها طفل است که خداوند به سبب آن نگهدارنده ی بلاست و دیگری دعاست. در همه حال آن فراموش نکنید، نسبت به خود و مملکت دعا کنید و دیگران را نیز فراموش نکنید که این آگاهی ست.
آگاهی در دنیای امروز از همه چیز مهم تر است. چه بسا کسانی که در صحنه ی عاشورا علیه امام حسین شمشیر کشیدند، بعد از ظهر آن روز متوجه اشتباهاتشان شدند که دیگر دیر شده بود و بصیر و ولایت پذیری اینجاست که معنی پیدا می کند و این، همان اگاهیست.
اگر اگاهی و اطلاعات نداشته باشیم در حوادث و اتفاقات، تصمیم گیری برایمان سخت می شود و ما را دچار مشکل می کند.
امروز یکی از فرزندان نظام و بازماندگان شهدا در شهر مسئولیتی گرفت و ایشان آقای عبوری هستند. مادر ایشان که داغ سه فرزند را تحمل کرد، سخنی با من گفتند.
گفت من نگران پسرم هستم. گفتم چرا مادر؟ گفت: از کنار و گوشه حرف هایی کنایه امیزمی شنوم در حالی که من آن سه پسرم را برای خدا دادم و این یک را (شهردار) دادم برای مردم.