یکشنبه، 1 ارديبهشت، 1404

ما را در فضای مجازی دنبال کنید

previous arrow
next arrow
Slider

مراسم تکریم و بزرگداشت مرحوم داراب خیر بزرگ ساروی توسط محمدی کیادهی رئیس شورای اسلامی کار شهرداری ساری

پرونده مرحوم عبدالاحمید داراب ساروی بار دیگر در غالب همایش تکریم از بزرگترین خیر ساروی بازخوانی می‌شود به گزارش روابط عمومی (پانا): رئیس شورای کارگری شهرداری ساری از برگزاری بزرگداشت عبدالحمید داراب خیر ساروی بعد از اسفند ۷۹ اینبار در اسفند ۹۷ خبر داد.

پرونده مرحوم عبدالاحمید داراب ساروی بار دیگر در غالب همایش تکریم از بزرگترین خیر ساروی بازخوانی می‌شود

به گزارش روابط عمومی (پانا): رئیس شورای کارگری شهرداری ساری از برگزاری بزرگداشت عبدالحمید داراب خیر ساروی بعد از اسفند ۷۹ اینبار در اسفند ۹۷ خبر داد.


محمدی کیادهی بعنوان دبیر این بزرگداشت در نشست خبری با اصحاب رسانه مازندران با موضوع «ستاد بزرگداشت مرحوم عبدالحمید داراب خیر ساروی» به برگزاری این آیین در روز یک‌شنبه ۱۲ اسفند در سالن اهل بیت ساری اشاره کرد و گفت: «نخستین بار بنده در سال ۷۹ زمانی که مرحوم داراب در قید حیات بودند، نکوداشتی با موافقت خودش در مدرسه نواب علیه که اهدایی اجدادشان است، برگزار نمودم.»
او افزود: «آن آیین با حضور رئیس سازمان نوسازی و تجهیزات مدارس کشور برگزار شد و به جرات میتوانم بگویم بعد از آن بود که این نوع نکوداشت برای خیران و بزرگان باب شد.»
محمدی کیادهی به نقل قولی از عبدالحمید داراب پس از برگزاری اولین آیین نکوداشتش در اسفند ۷۹ اشاره کرد که گفته بود: احساس می‌کنم دوباره متولد شدم.
دبیر این ستاد به مشارکت آموزش‌وپرورش، نوسازی و تجهیزات، شهرداری، صدا و سیما و فرمانداری در برگزاری آیین بزرگداشت عبدالحمید داراب اشاره کرد و ادامه داذد: «مرحوم داراب در مجموع بیش از ۲۰ هکتار زمین برای ساخت مدرسه و ورزشگاه اهدا کرد. او معتقد بود که مدرسه و ورزشگاه انسان‌ساز هستند.»
او عبدالحمید داراب را تاریخ و پشتوانه شهر ساری برشمرد که بزرگداشتش برای آشنایی نسل جوان با او و نیز اشاعه فرهنگ بخشش برگزار می‌شود.

از پروژه و ساختمان بنیاد فرهنگی داراب که بزودی قابل بهره برداریست در روز بزرگداشت رونمایی خواهد شد

رضا داراب فرزند عبدالحمید داراب نیز در این نشست از راه‌اندازی بنیاد فرهنگی داراب خبر دادند و گفت: «کار ساخت بنای این بنیاد در محوطه مدرسه داراب به اتمام رسیده به زودی با هدف رسیدگی به امور دانش‌آموزان شروع به کار می‌کند.»

عبدالحمید داراب متولد سال ۱۲۹۹ در ساری است که پس از دریافت مدرک کارشناسی در رشته شیمی، علی‌رغم پیشنهاد کار در شرکت نفت جنوب کشور، شغل معلمی در ساری را برمی‌گزیند. در ابتدای شروع کارهای خیرخواهانه‌اش کمیته امداد امام زمان (عج) را در ساری افتتاح کرد که هنوز فعال است.
او در مجموع ۲۰ هکتار زمین برای ساخت مدرسه و ورزشگاه اهدا کردند و یکی از خیابان‌ها و بلوار در ساری نیز به نام او نامگذاری شده است.

لینک خبر:

نشست خبری ستاد بزرگداشت عبدالحمید داراب خیر ساروی