یکشنبه، 1 ارديبهشت، 1404

ما را در فضای مجازی دنبال کنید

previous arrow
next arrow
Slider

محمدی کیادهی دومین نشست شهرداران حوزه ساری و میاندرود را به میزبانی شهرداری فرح آباد برگزار کردند.

دومین نشست شهرداران حوزه ساری در شهرداری فرح آباد دومین نشست شهرداران شهرهای شهرستان‌های ساری و میاندورود امروز با حضور شهردار ساری در فرح آباد برگزار شد. دومین نشست شهرداران شهرهای حوزه انتخابیه ساری با حضور شهرداران شهرهای ساری، سورک، کیاسر، فریم، هولار، فرح آباد به میزبانی شهرداری فرح آباد ساری برگزار شد.

دومین نشست شهرداران حوزه ساری در شهرداری فرح آباد

دومین نشست شهرداران شهرهای شهرستان‌های ساری و میاندورود امروز با حضور شهردار ساری در فرح آباد برگزار شد.

دومین نشست شهرداران شهرهای حوزه انتخابیه ساری با حضور شهرداران شهرهای ساری، سورک، کیاسر، فریم، هولار، فرح آباد به میزبانی شهرداری فرح آباد ساری برگزار شد.

شهردار ساری مطرح کرد:

حرف درمانی جواب نمی دهد

شهرداران نسبت به دستگاه های بالادست مطالبه گر باشند

مهدی عبوری، سیاستگذاری صحیح و تعامل با دستگاه های اجرایی را عناصر مهم موفقیت در مسیر توسعه عنوان کرد و گفت: لازم است همه شهرداران با حفظ روحیه مطالبه گری و تعامل با دستگاه های اجرایی و نهادهای تاثیرگذار گام های مهمی در زمینه سیاستگذاری صحیح برای اداره شهر بردارند

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری ساری، دومین نشست شهرداران حوزه شهرستان های ساری و میاندورود با پیگیری های محمدی کیادهی مشاور شهردار مرکز استان به میزبانی شهرداری فرح آباد برگزار شد.

در این نشست مهدی عبوری، شهردار ساری به ضرورت بهره گیری از ظرفیت های گردشگری شهرستان های ساری و میاندورود اشاره کرد و اظهار داشت: در شرایط خاص اقتصادی کشور، از ۷ سال پیش تا کنون گفته ام که بهترین راه حل مشکلات اقتصادی و توسعه پایدار شهری، فعال نمودن ظرفیت های گردشگری مرکز استان است.

وی با اشاره به حمایت مدیریت شهری ساری از هرگونه طرح و راهکار در خصوص ایجاد درآمد پایدار در شهرداری ها افزود: شهرداری ساری با توجه به ظرفیت های خوبی که پیدا کرده است آمادگی خود را در زمینه حمایت از طرح های نو و کاربردی با هدف توسعه گردشگری و ایجاد درآمد پایدار برای شهر و شهرداری ها اعلام می نماید.

شهردار مرکز استان به شهرداران حاضر در نشست را به استفاده مفید از ظرفیت های خدادادی گردشگری در شهرستان های ساری و میاندورود فراخواند و گفت: بدون تردید استفاده از وجود نعمت رودخانه در همه شهرهای حوزه ساری و میاندورود با ارائه طرح ساده و قابل انجام بر مبنای تثبیت رودخانه و فضای سازی حریم آن می تواند نقش بسزایی در جذب گردشگر و توسعه شهری ایفا نماید.

عبوری، ارتباط مستمر شهرداران با نمایندگان مجلس و مسئولان بالادست را از ضروریات اداره شهر و شهرداری دانست و بیان داشت: همه شهرداران خصوصا شهرداری های کوچک که با مشکلات قابل رفع دست و پنجه نرم می کنند می توانند با ارتباط گیری و استفاده از ظرفیت خوب نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی و دستگاه های اجرایی بالادست مانند استانداری، دفتر امور شهری و حتی سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور قدم های مهمی در راستای رفع معضلات مجموعه تحت امر خود بردارند.

شهردار مرکز استان، سیاستگذاری صحیح و تعامل با دستگاه های اجرایی را نیز عناصر مهم موفقیت در مسیر توسعه عنوان کرد و گفت: لازم است همه شهرداران با حفظ روحیه مطالبه گری و تعامل با دستگاه های اجرایی و نهادهای تاثیرگذار گام های مهمی در زمینه سیاستگذاری صحیح برای اداره شهر بردارند و لحظه ای از پیگیری خواسته های مردم و شهروندان فروگذار ننمایند.

در ادامه، این مسئول استفاده از ظرفیت های هر منطقه را ساده ترین راه دستیابی به موفقیت دانست و خاطرنشان کرد: همه ما باید از ظرفیت های شهر و منطقه خودمان استفاده بهینه کنیم. تور ساری گردی با هدف جذب گردشگر و معرفی مکان های کمتر شناخته شده ساری به گردشگران یکی از مصادیق استفاده بهینه از ظرفیت شهری است که توسط شهرداری ساری اجرا شده است. امیدوارم بتوانیم با همراهی همه شهرداران محترم حوزه ساری و میاندورود، یک بسته پیشنهادی مناسب گردشگری با محتوای بازدید از اماکن فرهنگی، تاریخی و تفریحی منطقه ارائه نماییم تا ضمن معرفی بهتر شهرستان های ساری و میاندورود، شاهد توسعه گردشگری و گردشگرپذیری منطقه باشیم.

عبوری توجه به اصل توسعه پایدار، رونق اقتصادی و کمک به حل مشکل اشتغال را در گرو توسعه صنعت گردشگری عنوان کرد و گفت: اماکن گردشگری نیاز به سرپرستی جدی تر دارند. تجهیز این اماکن می تواند زمینه ساز جذب بیش از پیش گردشگران شود. این موضوع هم می تواند باعث رشد نمودارهای توسعه پایدار شده و هم می تواند به کمتر شدن مشکل اشتغال در منطقه کمک شایانی نماید.

در پایان، شهردار ساری به اصل قراردادن روحیه کار، تلاش و خدمت در مجموعه های مدیریت شهری اشاره نمود و خاطرنشان کرد: شهرداران باید با حفظ روحیه کار و تلاش و خدمت، پاسخگوی مطالبات شهروندان باشند و بدانند که حفظ مجموعه شهرداری و مدیریت شهری با اجتناب از حرف درمانی و ورود جدی به میدان های عملیاتی امکان پذیر خواهد بود. بنده هم هر کمکی برای خدمت به مردم شهر و شهرستان از دستم بر بیاید دریغ نخواهم نمود و امیدوارم شاهد رشد و توسعه روزافزون همه شهرهای حوزه ساری و میاندورود باشیم.

شایان ذکر است دومین نشست شهرداران شهرستان های ساری و میاندورود با حضور عبوری شهردار ساری، طبری، شهردار سورک، محمدنژاد، شهردار کیاسر، زلیکانی، شهردار فریم، هادیان، شهردار هولار، عبدی، شهردار فرح آباد و محمدی کیادهی مشاور شهردار مرکز استان به میزبانی شهرداری فرح آباد برگزار گردید و شهرداران در ادامه نشست به بحث و تبادل نظر در موضوعات مطروحه پرداختند.

عبدی-شهردار فرح آباد نیز با اشاره به ظرفیت‌های بکر طبیعت گردی و تاریخی در منطقه، گفت: فرح آباد با پیشینه تاریخی همه روزه در ایام سال میزبان گردشگران فراوانی از اقصی نقاط کشور است.

وی با بیان اینکه مجموعه تاریخی فرح آباد ساری از بناهای تاریخی متعلق به دوران صفویه است، افزود: حضور گردشگران خارجی در این مکان سبب شد تا فرح آباد به عنوان یکی از شهرهای تاریخی منطقه تبدیل شود.

کیاسر پایلوت جذب گردشگران خارجی مازندران می‌شود

همت محمدنژاد، شهردار کیاسر نیز در این نشست با اشاره به کشف گور دخمه ای دوران اشکانی در منطقه کیاسر، گفت: کیاسر پایلوت جذب گردشگران خارجی مازندران می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ریل توسعه شهرستان ساری و میاندورود از طریق شهرهای اطراف مرکز استان به حرکت در می آید، اظهار داشت: بسیاری از مناطق بکر و گردشگری در شهرهای شهرستان ساری وجود دارد که هنوز برای بسیاری از شهروندان و هم استانی‌های مازندران ناشناخته مانده است.

شهردار کیاسر افزود: شهر کیاسر از شهرهای قدیمی مازندران بوده که دارای بافت‌های تاریخی با ارزش نظیر خانه رضایی کلانتری، گورستان وستمین، چشمه سورت، چشمه الندان و بسیاری دیگر از جاذبه‌های بکر طبیعت گردی در منطقه است.

وی با اشاره به اینکه این شهر در اواخر هفته میزبان گردشگران بسیاری از داخل و خارج کشور است، تصریح کرد: هیئتی از گردشگران خارجی از کشور فرانسه با حضور در شهر کیاسر از جاذبه‌های دیدنی و تاریخی این شهر کهن دیدن کرده و قول دادند تا در دفعات آتی گردشگران فرانسوی دیگری را به کیاسر بیاورند.

محمدنژاد با بیان اینکه کیاسر به دلیل قرارگیری در مسیر جاده ترانزیتی و طبیعت گردی ساری به سمنان و گذرگاه ورود هفت استان سمنان دارای شرایط خاصی برای توسعه گردشگری و طبیعت گردی است، افزود: سند توسعه گردشگری شهر کیاسر به همراه کتابچه مصور از جاذبه‌های تاریخی و محیط زیستی منطقه با همت عکاسان حوزه هنری مازندران و شهرداری کیاسر در دست تدوین است.

وی با اعلام اینکه تورهای کیاسرگردی با همکاری شهرداری ساری و شهرهای اطراف مرکز مازندران را در برنامه داریم، گفت: شهر کیاسر و منطقه چهاردانگه در همه فصول سال پذیرای گردشگران داخلی و حتی خارجی می‌تواند باشد. برای نمونه می‌توان به زمستان گذرانی و جشنواره آدم برفی در فصل زمستان اشاره کرد که برنامه‌های مربوط به این ایام در آینده اعلام می‌شود.

شهردار کیاسر با تقدیر از حضور مهدی عبوری شهردار ساری برای تدارک نشست هم اندیشی شهرداران شهرستانهای ساری و میاندورود، افزود: باید از ظرفیت‌ها و امکانات لجستیکی و تاسیسات فنی شهرداری ساری برای شهرداری‌های مرکز استان استفاده کرد.