شنبه، 31 فروردين، 1404

ما را در فضای مجازی دنبال کنید

previous arrow
next arrow
Slider

آرامگاه بزرگ خاندان محمدی کیادهی در امامزاده عباس ساری

حاج محمد حسن محمدي كيادهي، به مناسبت روز پدر، امسال به آرامگاه پدربزرگش رفت و با تعويض پلاك مزار آن مرحوم، دقايقي را با شادروان حاج صادق محمدي كيادهي خلوت كرد.

حاج محمد حسن محمدي كيادهي، به مناسبت روز پدر، امسال به آرامگاه پدربزرگش رفت و با

تعويض پلاك مزار آن مرحوم، دقايقي را با شادروان حاج صادق محمدي كيادهي خلوت كرد.


آرامگاه حاج صادق محمدى كيادهي، در صحن اصلي امامزاده عباس ساري قرار دارد و از اين رو محمدي كيادهي دلبستگي و ارق خاصي نسبت به اين محله و اهالي محترم آن دارد.


مرحوم حاج صادق محمدي كيادهي، پنج فرزند داشت، چهار پسر و يك دختر. وي دو پسرش را ابراهيم و محمد صادقي كيادهي و دو پسر ديگر را محمد قلي و مهدي محمدي كيادهي نام نهاد.


آن مرحوم همچنين دخترش را به عقد بخشي كيادهي درآورد و لذا خاندان صادقي كيادهي،

محمدي كيادهي و بخشي كيادهي از نوادگان مرحوم حاج صادق مي باشند.


مرحوم محمدي كيادهي دوبار به صورت پياده عازم سفر حج شد و هر سفر وي شش ماه به طول انجاميد كه رهاورد سفرهايش را به صورت آموزه ها و تجربيات زندگي به فرزندان و نوه هايش

انتقال داد.


مرحوم حاج صادق به سبب اعتبار و تمكن مالي همواره در كارهاي خير و دستگيري از نيازمندان پيشتاز بود تا آنجا كه زندگي افراد بسياري به سبب كمك وي سروسامان گرفت و متحول شد.


در ادامه عكس هايي ازمحمدي كيادهي در امامزاده عباس ساري آمده است:

 

 

 

 

 

 

.

 

.