محمد حسن محمدی کیادهی عضو شورای اسلامی شهر ساری، به عنوان سخنران یکی از جلسات سازمان مردم نهاد موسسه خورشید زندگی طبرستان که با موضوع تاب آوری و صبر درمقابل مشکلات و با حضور جمعی از شهروندان برگزار شد. صبرو بردباری را جلب کنند؛ لطف و مرحمت خداوند و از آموزه های انبیاء عظام و اولیاء الهی عنوان کرد.
وی ضمن استماع مسایل و مشکلات شهروندان، اظهار داشت: صبر و بردباری در مقابل مشکلات، امکان توان تفکر و برنامه ریزی برای حل آن ها را به انسان می دهد. در حالی که ناشکیبایی و بی تابی در برابر مصائب و سختی ها، مشکلات را وسیع تر و عمیق تر می کند.
محمدی کیادهی یادآور شد: عبارت صبر ایوب که در ادبیات دینی ما زیاد به کار می رود دارای فلسفه عمیقی است که مطالعه و مداقّه در آن ما را به اهمیت و آثار و برکات صبر رهنمون می شود.
وی سپس خلاصه ای از داستان حضرت ایوب را بیان کرد و گفت: حضرت ایوب از پیامبران الهی از همه نوع مواهب و سرمایه های دنیایی از روی زیبا گرفته تا خدم و حشم و فرزندان زیاد بهره مند بود. و برای این نعمات همواره شکر خدای را بجا می آورد اما طی یک سلسله اتفاقات همه آن ها را از کف داد، و در نهایت دچار بیماری سختی شد طوری که او را از شهر بیرون کردند، اما او همچنان شاکر خداوند بوده است از اطاعت حق دست بر نداشت و همسرش نیز زن عفیفه و زکیه ای بود به نام رحیمه که برای رسیدگی به شوهر بیمار و تنهایش دست به سخت ترین کارها میزد و همین صبر و شکر موجب شد که لطف خداوند شامل ایوب گردید و دوباره آن همه سرمایه ها به وی بازگشت.
عضو شورای شهر سای اضافه کرد: داستان صبر ایوب به ما می آموزد، که صبر در مقابل شدادید مورد توجه و پاداش خداوند خواهد بود. و همه ی انبیاء و اولیاء در زندگی خود صبور وشاکر بودند چنانکه حضرت زینب (س) ام الصائب در برابر مصیبت های عظیم کربلا،کوچکترین گلایه و شکایتی نکرد بلکه در اطلاعت از امرالهی شکرگذار بود و همه آن مشکلات و مصائب را زیبا می دید.
صبر، مورد لطف خداوند و از آموزه های انبیاء و اولیاء است
محمدی کیادهی در بخش دیگری از سخنانش به ویژگی های شهر خوب و شهروند خوب پرداخت و گفت: شهرچون موجود زنده ای است که پویا و بالنده است و این بالندگی را به شهروندانی که در آن زندگی می کنند تسرّی می دهد.
وی افزود: وظیفه شورای شهر و شهرداری و سایر مسئولان، رسیدگی به مسایل شهروندان و تهیه امکانات برای آنان است تا از نظر روحی ـ روانی، سالم زندگی کنند و البته هر چه شهروندان شاداب تر باشند، شهر نیز پویا تر و بالنده تر خواهد بود.
NGO عضو با سابقه شورای شهر ساری، به نقش سازنده سازمان های مردم نهاد
ها در جامعه از جمله در حوزه مسایل شهری اشاره کرد و اظهار داشت: تقویت سازمان های مردم نهاد به کاهش مشکلات جامعه کمک خواهد کرد و ما باید بررسی مشکلات و مسایل را به خود مردم واگذار کنیم تا با احساس مسئولیت بیشتر و اشراف افزونتر به حل آن ها یاری رسانند.
وی متذکر شد: امروزه در کشورهای توسعه یافته جهان این امر نهادینه شده و ما هم باید در مسیر تکامل و پیشرفت، اقدامات بیشتری دراین راستا انجام دهیم.
NGO محمدی کیادهی تأکید کرد: توجه به
ها و آوردن آن ها به میدان مسایل اجتماعی از راهبردهای توسعه در شرایط نوین است.
گفتنی است در این مراسم چند متخصص روانشناسی و علوم تغدیه جهت سخنرانی به پرسش های حاضرین پاسخ دادند.