شنبه، 1 ارديبهشت، 1403

ما را در فضای مجازی دنبال کنید

previous arrow
next arrow
Slider

نخستين همايش علمي ،فرهنگي و هنري "كمیـ آب "

نخستين همايش علمي ،فرهنگي و هنري "كمیـ آب " بعد از ظهر دیروز با حضور جمعي از مسئولان شهري و استاني در سالن سلمان هراتي اداره كل ارشاد مازندران به همت والای محمدی کیادهی برگزار شد.در اين همايش كه توسط باشگاه فرهنگي ورزشي استقلال ساري و موسسه فرهنگي هنري سرود زهره وزين برگزار گرديد، علل كمبود آب بررسي و راهکارهايي نيز ارايه شد.

نخستين همايش علمي ،فرهنگي و هنري "كمیـ آب " بعد از ظهر دیروز با حضور جمعي از مسئولان شهري و استاني در سالن سلمان هراتي اداره كل ارشاد مازندران به همت والای محمدی کیادهی برگزار شد.
در اين همايش كه توسط باشگاه فرهنگي ورزشي استقلال ساري و موسسه فرهنگي هنري سرود زهره وزين برگزار گرديد، علل كمبود آب بررسي و راهکارهايي نيز ارايه شد.

در ابتدا زهرا عظيمي مدیرعامل موسسه سرود زهره با اشاره به اهميت آب در زندگي انسان ها و تشکر از محمدی کیادهی بابت حمایت های همه جانبه ی ایشان از این موسسه و همایش کمیـ آب، در مورد اهمیت آب و کمی آن گفت: همان گونه كه ما براي آينده فرزندانمان برنامه ريزي مي كنيم و نگران آينده آنان هستيم بايد به فكر ذخيره منابع طبيعي براي مصرف آیندگان و از جمله فرزندانمان نيز باشيم.
وي ادامه داد: اين مهم تاكنون مغفول مانده است و بايد چاره اي براي آن انديشيد.
سپس محمدي كيادهي؛ مديرعامل باشگاه استقلال ساري سخنانش را با اهميت و ارزش آب از ديدگاه ائمه و پيامبر آغاز كرد و به شرح این موضوع در فرهنگ گذشتگان پرداخت.
وي همچنين اذعان داشت: در سال هاي اخير بسياري از مسايل و مشكلات جامعه با حضور موسسات مردم نهاد مرتفع شده است و نبايد اهميت اين موسسات را ناديده گرفت.
عضو چهار دوره شوراي شهر و مدیر پرسابقه و کهنه کار ساروی با بيان اين كه امروزه به علت نبود تجهيزات، سازمان آتش نشاني مجبور به استفاده از آب شرب در اتفاء حريق است، افزود: بايد با آوردن امكانات لازم اين مسايل را حل كنيم تا بتوانيم آب آشاميدني را درست و بهينه مصرف نماييم.
محمدي كيادهي همچنين ياري مسئولين و همكاري دستگاه ها را براي حل بحران كم آبي ضروري دانست و گفت: آب فاضلاب نيز بايد به وسيله تكنولوژي خاص، تصفيه شود و براي مصارف صنعتي به كار رود.
وي در پايان با اشاره به مسئله انتقال آب درياي مازندران به سمنان بيان داشت: مازندران بيشتر از هر استان ديگري براي كشاورزي به اين آب نيازمند است و چه خوب است که در تصمیمات کلان، به این موضوع نیز در کنار موارد دیگر پرداخته شود.
در بخش علمي اين همايش نيز استادان صاحب نام اين عرصه همچون دکتر رایینی عضو هیات علمی دانشگاه کشاورزی ساری و مهندس اولادزاد از فعالان محیط زیست، دلايل و راهكارهاي بحران كمي آب را بررسی کردند و در بخش هنری، شاعران و نویسندگان نیز آثار خود را ارائه دادند و در پايان مراسم محمدی کیادهی و زهرا عظیمی از استادان و هنرمندان، با اهدای جوايز قدرداني کردند.
همچنین در طول مراسم نمایشگاه عکسی با موضوعات مرتبط با همایش برقرار بود که مورد استقبال حاضرین قرار گرفت.

خبرهای مرتبط با همایش:

http://khabarfarsi.com/u/29725120

http://mazandaran.isna.ir/Default.aspx?NSID=5&SSLID=46&NID=39077

http://news.shomalgardi.com/fa/news/442718/%D9%86%D8%AE%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%86-%D9%87%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%B9%D9%84%D9%85%DB%8C-%D9%81%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D9%88-%D9%87%D9%86%D8%B1%DB%8C-%DA%A9%D9%85%DB%8C-%D8%A2%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D8%B1%DB%8C/

http://mazandaran.isna.ir/Default.aspx?NSID=5&SSLID=46&NID=39077